Vaše spokojenost je naším úspěchem

Volejte a pište zdarma Po-Pá, 8-17h

800 701 100 info@alvareal.cz

Chalupa, dům 4+1 v Okrouhlé, okr. Blansko, zast. pl. vč. dvora 550 m2, zahrada 3129 m2, v nádherném místě v podhorské obci.

Chalupa, dům 4+1 v Okrouhlé, okr. Blansko, zast. pl. vč. dvora 550 m2, zahrada 3129 m2, v nádherném místě v podhorské obci. |  | Okrouhlá
Prodáno
F - velmi nehospodárná
Číslo nabídky: 354403
Stav nabídky: Prodáno
Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Kraj / Okres: Jihomoravský / Blansko
Lokalita: Okrouhlá
Plocha: 250.00 m2
Energetická náročnost: F - velmi nehospodárná (více)
Datum aktualizace: 25.5.2016
David Vašíček

Makléř David Vašíček se stará o tuto nemovitost
Tel.: +420608772407
Email: david.vasicek@alvareal.cz

Výpis nemovitostí makléře

V případě, že Vaše nabídka odpovídá této poptávce, zašlete nám nabídku nemovitosti prostřednictvím následujícího formuláře. formuláře, nebo volejte na tel.: 602712407

Poslat odkaz známému


Vyplňte prosím všechna pole
Vaše jméno:
Váš email:
Odeslat na email:
Váš vzkaz:
Data se řídí zněním podmínek zpracování osobních údajů a v tomto případě
jsou pouze zaslána na vámi uvedenou adresu.
* Kontrolní text

Popis nemovitosti

Okrouhlá je středně velkou obcí a najdeme ji pod vrcholky Drahanské vrchoviny, severovýchodním směrem od města Boskovice. Obec se rozkládá u jižního okraje přírodního parku Řehořkovo Kořenecko a na pravém břehu Okrouhlého potoka. V okolí je spousty rekreačních míst poskytujících nepřeberné množství výletů. Chalupa je stylově postavená, působící velmi příjemným a odpočinkovým dojmem. Uzavřený dvůr poskytuje záruku klidového místa na odpočinek pod širým nebem. Rovněž auto je možné parkovat ve vjezdu. Zastavěná plocha vč. uzavřeného dvora je 550 m2, přední zahrada 534 m2, zadní zahrada (za stodolou) 2595 m2. Pozemek před domem je obecní. Dvůr má cca 200 m2. Ve všech místnostech (kromě hlavní světnice) je nová elektroinstalace. Vedení elektro je zavedené také do obou sklepů (druhý je pod stodolou), do dřevníku i na půdu. U vjezdu do dvora je přípojka na vedení 380 V. Rozvody vody a odpady jsou nové. Přípojka kanalizace nová kameninová v přední zahradě, napojená na hlavní řád. Dešťová voda do trativodu v přední zahradě. Troje kachlová kamna jsou po rekonstrukci, nové nerezové trouby, nové plotny. Komíny revidovány cca před 4 lety. Od té doby téměř nepoužívané. Dispozice chalupy: 1. bývalá komora, ze které je vstup do sklepa. Zde chybí dokončit podlahu, je hotový pouze podkladový beton. Strop je sádrokartonový, okna i dveře nové. 2. vstupní chodba, ze které je vstup na půdu. Nutná menší oprava klenby. Podlaha hotový podkladový beton, izolace. 3. hlavní světnice, která jediná není opravená. Okna původní (nová jsou k dispozici). Dveře původní. Podlaha prkenná. Tato místnost je částečně podsklepená, suchá. 4. kuchyň - okna do dvora použita starší opravená, okno do zahrady je nové, dveře původní, strop sádrokartonový. 5. koupelna - nové okno, provizorně osazeny starší dveře, elektrický bojler, sprchový kout, WC. Provizorně instalována starší, ale funkční akumulační kamna. 6. ložnice - okna nová, provizorně osazeny starší dveře, kromě kachlových kamen připraveno vedení na akumulační vytápění. 7. dílna - nové okno, dveře provizorní, nedokončené omítky a podlaha. Byl zde postaven nový komín, připravený na instalaci kamen na tuhá paliva. Ve stropě další vstup na půdu. 8. hala - zeď do dvora nová z tvárnic na novém základu, okna nová, připraveno vedení na akumulační vytápění. 9. dřevník, který dále pokračuje až ke stodole. Půdorys objektu zašleme případnému zájemci na vyžádání. V případě dalších informací, nebo prohlídky volejte makléře.

Doplňkové informace nemovitosti

Plocha pozemku: 3679.00 m2 Parkování poznámka: před objektem
Voda: dálkový vodovod | rozvod studené i teplé vody Elektřina: 230 V | 380 V
Kanalizace: kanalizace Vytápění: lokální tuhá paliva | lokální elektrické

Fotografie nemovitosti

Více fotografií

Nabízíte podobnou nemovitost?

Prodej s ALVA REAL je:

Svěřte nám prodej své nemovitosti a užívejte si servis odborníků s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Zajistíme pro vás vše od jednání s katastrem nemovitostí až po přípravu smluv. Navíc můžete využít spoustu našich služeb, které ulehčují nejen prodej, ale také úklid nemovitosti nebo stěhování.

80 % našich nemovitostí máme do 14 dnů prodáno.

Vaše osobní údaje
Jméno: *
Příjmení: *
Email: *
Telefon: *
Údaje o nabídce
Cena (Kč):
Typ nemovitosti:
Typ nabídky:
Kraj:
Okres:
Lokalita:
Popis nemovitosti:
(plocha, stav, zařízení)
Kontrolní text *
(2) Souhlasím se zněním podmínek zpracování osobních údajů *
Souhlasím se zasíláním nabídek nemovitostí a novinek ze světa marketingu, které mi budou chodit maximálně jednou měsíčně.



Reference klientů
Všechny reference
Hodnocení zákazníků
ALVA REAL na Firmy.cz
© 2024 ALVA REAL, Zásady používání cookies | Zobrazení: Klasické / Mobilní