Vaše spokojenost je naším úspěchem

Volejte a pište zdarma Po-Pá, 8-17h

800 701 100 info@alvareal.cz

Nabízíme Vám prodej bytu 3+kk v Brně Heršpicích s terasou 57,24 m2 a zahradou 57,24 m2 za terasou, celkem plocha 176 m2

Číslo nabídky: 658446
Stav nabídky: Prodáno
Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Byty
Velikost bytu: 3+kk
Forma vlastnictví: osobní
Kraj / Okres: Jihomoravský / Brno-město
Lokalita: Brno, Dolní Heršpice 199 ,Vomáčkova 2
Podlaží: 1. podlaží
Počet podlaží v domě: 5
Energetická náročnost: B - velmi úsporná (více)
Datum aktualizace: 24.6.2022
Sylva Čadová

Makléř Sylva Čadová se stará o tuto nemovitost
Tel.: +420775560502
Email: sylva.cadova@alvareal.cz

Výpis nemovitostí makléře

V případě, že Vaše nabídka odpovídá této poptávce, zašlete nám nabídku nemovitosti prostřednictvím následujícího formuláře. formuláře, nebo volejte na tel.: 602712407

Poslat odkaz známému


Vyplňte prosím všechna pole
Vaše jméno:
Váš email:
Odeslat na email:
Váš vzkaz:
Data se řídí zněním podmínek zpracování osobních údajů a v tomto případě
jsou pouze zaslána na vámi uvedenou adresu.
* Kontrolní text

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám novostavbu bytu v Brně, která Vás očaruje možností bydlet v bytě a zároveň využít výhody domu. K bytu totiž náleží rozlehlá terasa zakončená zahradou, jejíž celková plocha je 120 m2. Je orientovaná na jižní stranu, což znamená nejen perfektní podmínky pro zahradničení (či lenošení na slunci), ale také spoustu světla do hlavní místnosti - obývacího pokoje s kuchyní.
V okolí domu jsou možnosti procházek kolem řeky Svratky, kousek je nákupní centrum IKEA. Kdo potřebuje rychle na dálnici, nájezd je za rohem. V okolí je ideální vyžití pro děti - dětské i fotbalové hřiště. Cyklostezky, venkovní posilovna a celkově klidné okolí Vám zaručí příjemné bydlení. K dispozici je možno mít i garážové stání.
Pokud se chcete na byt podívat, určitě zavolejte, rádi Vám ho s majiteli ukážeme.
Více informací k popisu a dispozicím bytu:
Byt se nachází ve zvýšeném přízemí 4 patrového domu, ve kterém se nachází celkem 16 bytů. Vstupní dveře vedou do chodby s prostornou skříní, kterou zde majitelé ponechají. Z chodby je vstup do prádelny/technické místnosti a do koupelny s WC, která je velmi pěkně a moderně řešená. Prosklenými dveřmi se z chodby dostaneme do srdce celého bytu, obývacího pokoje se stylovou kuchyní. Tato místnost je opět velmi krásně vyřešená, kuchyň je v moderních barvách a vkusném designu (rozměr 22 m2, nicméně francouzská okna na zahradu určitě opticky místnost zvětšují). Z kuchyně se dostaneme do ložnice a dětského pokoje. Mezi těmito je umístěná šatna, která velmi uleví nárokům na úložné prostory v obou místnostech. Ložnice je menší, přesto velmi útulná, s knihovnou podél celé jedné stěny. I odsud je vstup na terasu. Majitelům se velmi nenásilně podařilo umístit zde i pracovní kout. Dětský pokoj o rozměru 14 m2 se 2 postelemi nad sebou poskytuje nečekaně velké množství úložných prostor včetně místa na hraní i plnění školních povinností pro 2 děti. Byt má celkovou užitnou plochu 62 m2, plocha terasy 57 m2 a zahrady 57 m2, celkem plocha bytu terasy a zahrady činí 176 m2.
Současní majitelé udělali v bytě mnoho nadstandardních úprav, např. podsvícené podhledy v obývacím pokoji či koupelně, stropní výhřevné panely, podlahové topení, prostorná vana. Vybavení bytu je nové, v moderním skandinávském designu. Nutno říci, že nešetřili a dopřáli bytu opravdu to nejlepší.
V celém bytě je vytápění elektrické, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Pokud se rozhodnete i pro garážové stání, majitelé jej nabízí za extra cenu 550.000 Kč.

Doplňkové informace nemovitosti

Výtah: ne Stav: novostavba
Parkování: parkovištěParkování poznámka: před objektem
Počet podlaží v domě: 5 Vytápění: lokální elektrické
Konstrukce budovy: dřevěná
Virtuální prohlídka
Video prohlídka

Fotografie nemovitosti

Plán nemovitosti
Více fotografií

Nabízíte podobnou nemovitost?

Prodej s ALVA REAL je:

Svěřte nám prodej své nemovitosti a užívejte si servis odborníků s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Zajistíme pro vás vše od jednání s katastrem nemovitostí až po přípravu smluv. Navíc můžete využít spoustu našich služeb, které ulehčují nejen prodej, ale také úklid nemovitosti nebo stěhování.

80 % našich nemovitostí máme do 14 dnů prodáno.

Vaše osobní údaje
Jméno: *
Příjmení: *
Email: *
Telefon: *
Údaje o nabídce
Cena (Kč):
Typ nemovitosti:
Typ nabídky:
Kraj:
Okres:
Lokalita:
Popis nemovitosti:
(plocha, stav, zařízení)
Kontrolní text *
(2) Souhlasím se zněním podmínek zpracování osobních údajů *
Souhlasím se zasíláním nabídek nemovitostí a novinek ze světa marketingu, které mi budou chodit maximálně jednou měsíčně.



Reference klientů
Všechny reference
Hodnocení zákazníků
ALVA REAL na Firmy.cz
© 2024 ALVA REAL, Zásady používání cookies | Zobrazení: Klasické / Mobilní